Over Coverband The Remakes

Coverband The Remakes bestaat uit 4 kerels die hun sporen al lang verdiend hebben. De band zelf is ontstaan vanuit 3 ex-leden van covergroep Jerry and the Toms.

Het is niet voor niets dat we al heel wat jaren samen spelen. We zetten altijd onze ego’s opzij voor het groepsbelang. En dat werkt altijd.Coverband partyband The Remakes spelen op jouw feest

Little John (Jan) is drummer/zanger en is al meer dan 10 jaar lid van de band. Hij past zich altijd en overal aan. Cajon, conga’s of full drums: hij haalt ritme uit alles.

Ivanhoe (Ivan) is bassist en ervaren veelzijdige muzikant. Hij is een echte verzamelaar en weet niet meer waar zijn gitaren en bassen te zetten. Hij blijft nooit onbewogen en danst het podium rond.

Little Joe (Johan) Is een gitarist zonder ego met het hart op de juiste plaats. Altijd hulpvaardig en super betrouwbaar. Een ‘creme’ van een gast.

Dirty Harry (Dirk) is gitarist/zanger en kan rekenen op 30 jaar ervaring en doet er alles aan om The Remakes online te vooruit te helpen. Marketeer en webmaster in hart en nieren.

Harmoniëen met drie stemmen die bij elkaar passen, spontane samenwerking en een ‘geen gezever’ attitude is wat deze band maakt tot wat hij is.

Dat alles zorgt er ook voor dat elk optreden van The Remakes een plezier wordt. En dat plezier, is wat overslaat op een publiek. Wat het mogelijk maakt om op de meest uiteenlopende evenementen te spelen. Op je bruiloft, in je huiskamer of op je tuinfeest, maar net zo goed op festivals, café’s of in grote zalen. We hebben het allemaal al gedaan.

En net omdat we al zoveel verschillende dingen gedaan hebben, zijn we heel dankbaar voor elke organisator. We lossen elk probleem op nog voor het zich voordoet.

We doen dit voor de lol. We beperken het aantal optredens zodat het geen sleur wordt en het altijd plezant is.

En toch kunnen we niet wachten om ook bij jou te komen spelen!

The Remakes